Ředkvičky na másle a tymiánu recept

Ředkvičky na másle a tymiánu recept
Ředkvičky na másle a tymiánu recept


Restované ředkvičky na másle a tymiánu nejen skvěle vypadají ale i lahodně chutnají. Příprava zabere pár minut a výsledek stojí za to. Ideální jako příloha nebo předkrm.

Ingredience:

  • 20 ředkviček

  • kousek másla

  • sůl

  • pepř

  • 1 lžíce citronové šťávy

  • 1 lžička třtinového cukru

  • 1/2 lžičky sušeného tymiánu

  • na ozdobu pažitka

Postup:

  • Ředkvičky nakrájíme na klínky.Ředkvičky recept
  • Na pánvi rozpustíme kousek másla a ředkvičky na něm několik minut orestujeme.Restované ředkvičky na pánvi recept
  • Poté přidáme sůl, pepř, 1 lžíci citronové šťávy, 1 lžičku třtinového cukru, 1/2 lžičky sušeného tymiánu a ještě minutu restujeme. Poté můžeme podávat.Smažené ředkvičky recept

Tipy:

Na talíři ředkvičky ozdobíme nakrájenou pažitkou nebo petrželkou.

Vyzkoušejte také recept na lahodný ředkvičkový salát.

Ředkvičky na másle se používají jako příloha k hlavním pokrmům a nebo jako předkrm.

Video receptu