Vyzkoušejte jednohubky s plátky lososa a černými olivami. Jednohubky nejsou záležitost pouze oslav Silvestra ale lze je připravit kdykoliv jako perfektní předkem. Uvidíte že talíř bude vymetený během chvilky a budete je dělat znovu.
Postup:
- Na nakrájený rohlík na kolečka, dáme plátky salátové okurky.
- Každou jednohubku namažeme sýrem gervais.
- Přidáme plátky uzeného lososa a posypeme nakrájeným koprem.
- Pomocí párátka zapíchneme na vrchol každé jednohubky černou olivu.
Tipy:
Stejným způsobem lze kromě jednohubek udělat například i lososové chlebíčky.
Kromě rohlíku můžeme na základ jednohubky použít například i rozpečené bagetky které nakrájíme na kolečka.
Video receptuKaždou jednohubku můžeme také zakápnout lehce citronovou šťávou která se k rybám samozřejmě hodí.